STICHTING
DEVENTER ANTIQUARIATEN

logo


bOEKEN IN DE BergkERK

21e editie 2024

Jaarlijks op de laatste zaterdag van januari wordt in de Bergkerk de antiquarische boekenbeurs Boeken in de Bergkerk georganiseerd. Dit in samenwerking met BOB, Bond van Handelaren in Oude Boeken

In 2024 vindt deze plaats op 27 januari
Wij hopen u dan weer te zien!


affiche bergkerk

Locatie: Bergkerk, Bergkerkplein 1, 7411 EN Deventer
Datum: zaterdag 27 januari 2024 van 10.00 - 16.00 uur
Toegang:  gratis

DEELNEMERSLIJST


Foto's boekenbeurs Bergkerk gemaakt door Gerard Koning

boekenmarkt boekenmarkt

Deventer profileert zich al jaren succesvol als boekenstad. Haar eeuwenlange geschiedenis als stad van boekdrukkers, uitgevers, schrijvers en boekverkopers is bij velen bekend. En in moderne tijden zijn de vele boekgerelateerde evenementen niet meer uit de boekenwereld weg te denken: de legendarische boekenmarkt in augustus, het dichtersfestival, de vele drukbezochte activiteiten rondom de Boekenweek en de Kinderboekenweek en natuurlijk de jaarlijkse boekenbeurs Boeken in de Bergkerk.

boekenmarkt boekenmarkt

De eerste boekenbeurs van het seizoen opent het nieuwe boekenjaar met 33 deelnemers uit het hele land, die hun mooiste, zeldzaamste of hun meest bijzondere boeken en prenten ter verkoop aanbieden. Uiteraard zijn alle Deventer antiquaren vertegenwoordigd en zijn hun winkels de hele dag voor u open.

boekenmarkt

De Bergkerk vindt u in hartje centrum van Deventer. Vanaf het NS-station is het 10 minuten wandelen door het fraaie oude centrum. Automobilisten kunnen hun auto het beste parkeren in de  parkeergarage Boreel (vlak bij de Bergkerk) of aan de Verzetslaan. Aan de westzijde van de IJssel kan gratis worden geparkeerd, met het pontje de rivier oversteken en vervolgens door het centrum richting Bergkwartier (zie Plattegrond).

 

bergkerk bergkerk muurschildering
  
Interieur Bergkerk


 

 

top pagina