Gedrukt & Geknipt
voor u

Kleine Overstraat 50
7411 JM Deventer
(0570) 64 34 50

openingstijden:
di t/m za 11.00 - 17.00 uur

gedruktengekniptvooru@home.nl


 

Gedrukt & Geknipt voor u, is het modern antiquariaat van Goos en Toos Görtemöller in de Kleine Overstraat. Begonnen in 1996 is inmiddels een ruime voorraad opgebouwd. Verspreid over twee tegenover elkaar liggende panden (nummers 50 en 83) treft de bezoeker circa 35.000 banden aan.

Gedrukt & Geknipt voor u voert een breed assortiment met accenten op literatuur, populaire romans, geschiedenis en sport. Het antiquariaat onderscheidt zich met name door de overzichtelijke ordening en diepgaande ontsluiting. Alle titels zijn ingevoerd in de computer en middels meerdere ingangen terugvindbaar. De achtergrond van Goos als bibliothecaris is daar zeker debet aan. Goos en Toos staan hun klanten met veel enthousiasme ten dienste.

Ze zijn actief op www.boekwinkeltjes.nl en onderhouden een boekenzoekdienst. Uniek is het knipselarchief. Verspreid over de rubrieken personen, kunst, dieren, landen, schrijvers en algemeen, worden knipsels (tijdschriftartikelen, krantenartikelen, brochures en andere kleindocumentatie) aangeboden. Dit materiaal varieert in ouderdom van 100 jaar oud tot zeer recent. In veel gevallen uniek en moeilijk te achterhalen items. Tenslotte vindt men in de winkel een grote voorraad ansichtenkaarten: topografisch en op onderwerp gesorteerd.

Samengevat, bij ons kunt u terecht voor:

■ algemene boeken
■ literatuur
■ geschiedenis
■ romans
■ sport
■ ansichtkaarten
■ knipselarchief

 

terug naar aangesloten antiquariaten